Wijndrinkers
0 flessen
 
In totaal heeft u 0 fles(sen) in uw wijndoos
Total: € 6,50
Bestelling afronden
Gratis verzending vanaf 12 flessen

Oh my god! De wijnverkoop is op

Crisis in het wijnhuis

Vandaag, donderdag 12 september, kopte het RTL Nieuws “Wijnverkoop in Nederland drastisch gedaald”. Auw!, dat komt even rauw op je dak. Nu is het pas echt crisis, want het is pas echt crisis als de wijn op is.

Heb je uren en uren gespendeerd om de wijnwebshop de lucht in te krijgen. Krijg je in de eerste week na de lancering van Wijndrinkers zulke negatieve berichtgeving in de branche waar wij in werken. Toch maar even snel verder lezen dan de titel van het artikel, want geef toe... het zou niet de eerste keer zijn dat een titel te zwaar is aangezet.

De eerste alinea:

“De verkoop van wijn is voor het eerst in 20 jaar drastisch afgenomen. En niet zo'n klein beetje ook: in het eerste halfjaar is ruim 8 procent minder wijn verkocht.”

Wij kijken elkaar aan. De webshop gelijk maar uit de lucht halen, grapte ik. Ik krijg twee boze blikken op mij afgevoerd. Nee, wij gaan met Wijndrinkers zorgen dat aankomende 20 jaar er nog nooit zoveel wijn is gedronken in Nederland! 

Hoe gaan we dat doen?

  • - een goede propositie “wijndrinken met een lach”
  • - onderscheiden in vorm & functie
  • - positiviteit ten top
    - gevaaaarlijk lekkere wijnen

En denk eraan #Goede wijn moet je delen. Het zit ook niet in het aantal flessen die je koopt en opdrinkt maar om de sfeer, de beleving & niet te vergeten de gezelligheid.

Proost!