Wijndrinkers
0 flessen
 
In totaal heeft u 0 fles(sen) in uw wijndoos
Total: € 6,50
Bestelling afronden
Gratis verzending vanaf 12 flessen

Wijn bestellen gaat steeds vaker online

via wijndrinkers.nl natuurlijk

AMSTERDAM - Steeds meer Nederlanders bestellen hun wijn online. Zeker tijdens de feestdagen is daarin de laatste jaren een flinke groei te bespeuren.

„De afgelopen drie jaar is de online wijnomzet minimaal verdubbeld”, stelt Wijnand Jongen van Thuiswinkel.org, een belangenvereniging voor webwinkels in Nederland.

PostNL kreeg alleen gisteren al meer dan een miljoen bestellingen binnen, waarvan ruim 40.000 wijnpakketten. „We mogen natuurlijk niet in de dozen kijken, maar aan de pakketten kun je goed opmaken dat het om wijn gaat”, meende een woordvoerster. „Sinds juni werken we met nieuwe verpakkingen, die het veiliger maken wijnflessen te vervoeren. Je kunt zo’n doos van de trap gooien en dan blijven de flessen nog heel. Hierdoor wordt het aantrekkelijker wijn online te bestellen.”

Volgens Jongen heeft dat een grote rol gespeeld in de flinke toename. „Tien jaar geleden waren mensen een stuk sceptischer over het vervoer van wijnflessen. Nu kunnen we garanderen dat het 999 van de duizend keer goed gaat. De staat van de pakketten is verbeterd.”

Bron: www.telegraaf.nl