Wijndrinkers
0 flessen
 
In totaal heeft u 0 fles(sen) in uw wijndoos
Total: € 6,50
Bestelling afronden
Gratis verzending vanaf 12 flessen

De slimme "connected" wijnfles

een touchscreen en wifi wijnfles

Zitten we nou echt te wachten op een “connected wijnfles”, de Kuvée bottle? Best wel veel wensen, zo blijkt. Via crowdfunding is er namelijk 60.000 euro opgehaald om de Kuvée bottle te gaan ontwikkelen. Wat kun je er mee?

Een slimme wijnfles met een touchscreen erop en ook aan wifi is gedacht. Het is eigenlijk een omhulsel van de wijnfles. Je klikt een fles in de omhulsel en hierna verschijnt op het display allerlei informatie op deze specifieke fles. Zo lees je uit welk jaar de wijn afkomstig is, wat het alcoholpercentage is en uit welke componenten de wijn precies bestaat. Klinkt allemaal best handig toch?

Het is een touchscreen, dus je kunt door de tekst heen scrollen zoals je op een smartphone zou doen. Je kunt via het scherm ook nieuwe flessen wijn bestellen. Verder is de dop van de Kuvée Bottle bijzonder. Deze zorgt ervoor dat er tijdens het schenken geen zuurstof naar binnen kan glippen, zodat de wijn langer vers blijft.

Wil je hem bestellen, dan moeten wij je helaas nog teleurstellen, want hij zal eerst eind 2016 op de Amerikaanse wijndrinkers markt komen. Zodra hij in Nederland is gaan wij hem voor jullie testen!