Wijndrinkers
0 flessen
 
In totaal heeft u 0 fles(sen) in uw wijndoos
Total: € 6,50
Bestelling afronden
Gratis verzending vanaf 12 flessen

10 dingen die alleen wijndrinkende vrouwen begrijpen

Wijnliefhebbers hebben geen woorden nodig om elkaar te begrijpen. Ze weten dat je niet kunt wachten om dit paasweekend in te luiden met jouw favoriete fles, het paasdiner lekkerder smaakt onder het genot van een glas wijn én dat je een ruim assortiment aan wijnglazen bezit. Wat ze nog meer begrijpen? Deze 10 dingen.

1. Wijn maakt je aantrekkelijk
Na een avondje borrelen met je favoriete wijn voel jij je eens veel zelfverzekerder en knapper. Klopt. Wijn maakt je namelijk écht aantrekkelijk!

2. Wijn maakt je vrolijk
Omdat je in een gigantische lachbui belandt met je vriendinnen, omdat het heerlijk is ter verkoeling op een zomerse dag of omdat je weet dat je favoriete fles in de koelkast op je ligt te wachten. Wijn maakt je vrolijk en geeft je humeur een boost.

3. Wijn warmt je op
Fietsen door die voorjaarsbui? Met behulp van een goed glas wijn ben je in mum van tijd weer lekker warm. Daar kan geen fleecedeken, openhaard of dikke trui tegenop.

4. Het eten smaakt lekkerder
Een maaltijd in een sterrenrestaurant, bij je schoonmoeder of dochter van drie: een goed glas wijn zorgt voor smaaksensatie!

5. Het is hét perfecte excuus om veel kaas te eten
Wijn en kaas is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Genieten van een goed glas wijn zónder een blokje kaas is dan ook geen optie.

6. Je voelt je elegant
Geef toe: een slok nemen uit een bierfles voelt toch iets minder charmant dan nippen uit een wijnglas.

7. Wijn wakkert lustgevoelens aan
Waar jullie het ene moment nog in elkaars armen liggen op de bank, vervolgen jullie de avond na een goed glas wijn in de slaapkamer. Niet zo vreemd, wijn bevat namelijk stofjes die lustgevoelens aanwakkert. Als dat niet voor vuurwerk zorgt ...

8. Je hebt een ruim assortiment aan wijnglazen
Rode wijn in een glas voor de witte wijn? Dat is natuurlijk een absolute no go. Als fervent wijnliefhebber pronken dan ook de mooiste wijnglazen in de vitrinekast!

9. Je floept er soms meer uit dan je lief is
Zei je nou écht dat je die barman aantrekkelijk vindt? Dat je een wilde nacht met je man hebt gehad of dat je de hele middag naar de knappe tuinman hebt staan turen? Oeps ...

10. Wijnkaters zijn vreselijk
Soms ... heel soms ploppen de kurken iets te vaak van de fles waardoor je met een flinke kater ontwaakt. En wijnkaters zijn, helaas, niet de aller-fijnste katers.