Wijndrinkers
0 flessen
 
In totaal heeft u 0 fles(sen) in uw wijndoos
Total: € 6,50
Bestelling afronden
Gratis verzending vanaf 12 flessen

Thomas Barton | Medoc

Na gisting rijpt de wijn enige tijd op vaten van Frans eikenhouten vaten, waardoor hij een mooie verleidelijke zachte afgeronde smaak krijgt. De wijn komt uit het hart van de Médoc, dichtbij het water van de Gironde, waardoor de wijn door de warme avonden in de zomer mooi rijpt. De afgelopen jaren, met hun mooie nazomer, waren ideaal voor deze streek. Grijp dus nu je kans!

Nieuwe wijn

€11,99
Gewenst aantal
(gratis verzending bij 12, 18, 24 etc flessen)
toevoegen
“Goede wijn moet je delen”
 • Druivensoort

 • Herkomst
  Frankrijk
 • Jaar
 • Wijnhuis

  Barton & Guestier

 • Smaak
  Fris
 • Moment van drinken
  Een genietmoment
Meer over deze Thomas Barton

Thomas Barton komt uit het historische handelshuis Barton & Guestier. Deze serie is ontwikkeld om de appellation-wijnen van Bordeaux voor eens en altijd goed op de kaart te zetten. Dit doen ze door de wijnboeren in het hele proces nauwkeurig te begeleiden, waarbij kwaliteit continu voorop staat.

Bij het maken van deze wijn wordt gebruik gemaakt van thermovinificatie, waarbij de druiven barsten en meer fruit opleveren en minder tannines. De wijnen staan daarmee voor alles wat we verwachten van een moderne Bordeaux: kracht, fruit en een mooie, elegantie houttoets. Wijnen van een bijzondere kwaliteit, met een herkenbare signatuur.

 

Wijn/spijs:

Heerlijk bij een risotto met paddenstoelen, een goede steak, mediterrane bonenschotels, en natuurlijk een mooie belegen boerenkaas

Serveertemperatuur: 16-18 graden

Afsluiting: kurk

Bewaarpotentieel: op dronk, ook 3-5 jaar laten liggen

Druivensoort: Bordeaux / Medoc

Herkomst: Frankrijk

Jaar: 2015

Wijnhuis: Barton & Guestier

Smaak: Fris & Smaakvol