Wijndrinkers
0 flessen
 
In totaal heeft u 0 fles(sen) in uw wijndoos
Total: € 6,50
Bestelling afronden
Gratis verzending vanaf 12 flessen

Doosje Superieur

De Creme de la creme

De kaviaar onder de wijnen, dat is Doosje Superieur! Klinklare topwijnen in een doos van 12. Deze kan je zeker je bezoek voorschotelen en hoef je niet weg te duiken! Ik denk dat je zo snel vrienden maakt en anders komen wij wel wijn met je drinken.

€129,00
Hoe vaak wilt u de
Seizoensdoos ontvangen?
Gewenst aantal
(gratis verzending bij 12,18, 24 etc flessen)
toevoegen
“Goede wijn moet je delen”
Hoe werkt het Wijndrinkers-abonnement?

Onder de noemer `Word een Wijndrinker` kun je verschillende wijnabonnementen vinden en verschillende wijnfrequenties (eenmalig, halfjaar, kwartaal) selecteren. Bij iedere levering krijg je uitgebreide informatie wat voor wijn in de doos zit en waar deze lekker bij te drinken is.

 

Voordeel van deze wijnabonnementen is dat je van te voren de frequentie van levering bepaald. Je hoeft dus nooit je wijnabonnement stop te zetten! Je betaalt alleen de eerste levering, als het tijd is voor de 2e, 3e of 4e levering krijg je een mail met daarin de mogelijkheid tot betalen. Mocht je toch liever wat anders bestellen of nog even wachten, dan is dat geen enkel probleem. Wij verplichten je tot niets.

 

Wijndrinkers probeert je het gesjouw en de keuzestress uit handen te nemen. En wij willen jou natuurlijk verrassen met bijzondere wijnen die je zelf niet zo snel had gekozen.