Wijndrinkers
0 flessen
 
In totaal heeft u 0 fles(sen) in uw wijndoos
Total: € 6,50
Bestelling afronden
Gratis verzending vanaf 12 flessen

Wijndrinkers Wijnproeverij Friesland

“Het leven is te kort om slechte wijn te drinken”

De Wijndrinkers wijnproeverij is een heuse belevenis. Klinkt dat niet lekker in je oren en proeft dat niet lekker in de mond?  Wijndrinkers verzorgt gevaarlijke lekkere wijnproeverijen op locatie in Friesland. Zo kun je op een leuke en informele manier kennismaken met de verschillende wijnen van Wijndrinkers.

Wijnproeverij op locatue

Wijndrinkers verzorgt wijnproeverijen op feestjes, op het werk, tijdens bedrijfsuitjes of lekker thuis met je vrienden. Bij een Wijndrinkers wijnproeverij tappen wij uit een ander vaatje, bij iedere wijn krijg je uitgebreide uitleg over herkomst en ontdek je samen de smaken die de wijn heeft. Je kunt je ook helemaal laten ontzorgen, dan nemen wij naast onze wijnen, ook nog heerlijke bijpassende hapjes mee. Tijdens een proeverij proef je gemiddeld zes à acht wijnen, welke speciaal naar jouw smaak worden geselecteerd.

Kosten

De kosten voor een wijnproeverij zijn er al vanaf €15,- per persoon. Daarna kun je je wijn met 10% korting bestellen op Wijndrinkers.nl of meteen op de Wijnproeverij een formuliertje invullen.

 

“Wijndrinkers wijnen, gevaarlijk lekker tot op de bodem”
Afb Wijnproeverij

Geur, kleur & smaak

Over smaak valt te twisten en daarom geven wij bij iedere wijn leuke en handige informatie. Fris, vol of rond; met deze wijnproeverij heb je altijd wat lekkers in je mond.  

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op of bel 058 2880764 over de mogelijkheden